Eleaf’s iStick 20W model var rigtig populær da den blev lanceret på markedet sidste år, men der var masser af områder der kunne forbedres. Eleaf har lyttet til deres kunder og har udgivet en meget bedre og mere kraftig version, som stadig er i samme lille format . I denne anmeldelse ser jeg på den nye 30W version, og om den virkelig er pengene værd.

Jeg købte denne Mod, da jeg for første gang ville prøve at have et batteri der kunne trække 30 Watt. Jeg brugte adskillige timer på at undersøge og se andres anmeldelser gennem Google og Youtube, fra nogle af de bedste udlandske anmeldere. De var alle sammen vilde med denne her, Eleaf Istick model med 30W, så jeg måtte simpelthen prøve den, for at se om det passede. Gudskelov giver jeg dem ret, det er en fantastisk Mod style batteri, med masser af energi og fut på.

Beskrivelse

 • 2200 mAh integreret li-on batteri
 • Den har variabel Watt fra 5w-30w
 • Samt Variabel Volt fra 2.0V-8.0V
 • OLED skærm hvor man kan justere styrken
 • Den kan bruges mens den oplades på USB
 • Der hører en USB kabel med til opladning gennem pc
 • Opladning

  Første gang jeg fik sat batteriet til opladning blev jeg positivt overrasket over hvor hurtigt batteriet bliver opladt. Det tog under 1 time, så var den klar! Og blev virkelig imponeret da jeg så hvor meget jeg kunne bruge den, før den skulle oplades igen. Tror jeg brugte den i 2 dages tid, før den trængte til en genopladning. Brugte den nok 15-20 gange om dagen, ca. 5 min per gang.

  Det første indtryk

  Jeg har brugt denne Mod sammen med en tank fra Aspire Nautilus Mini, som passer perfekt til batteriet. 30 Watt er virkelig noget af et trin at tage opad, hvis man kun var været vendt til billige e-cigaretter startparker, der ikke har særlig meget styrke.

  Men hvad er det lige der gør den bedre end EGO style batterier der koster 200 kr? Det er styrken og levetiden på batteriet der virkelig sparker røv på den her Mod.

  Opsummering

  eg kan næsten ikke sige noget negativt om denne Mod. Det eneste minus er at det vil være dejligt hvis man kunne få sådan en Mod, som en look-a-like e-cigaret med display på og variabelt Volt. Men det kan man ikke, og den fylder heller ikke så meget igen. Det er en sikker investering til folk der gerne vil prøve noget der har lidt mere styrke og levetid i sig end “standard” EGO batterier.