Kangertech’s seneste svar på en ny subtank model er denne Nano tank, som er den mindste subtank de har lavet til dato. Tanken kan indeholde 3ml, hvilket efter min mening er mere end rigeligt, da deres tidligere modeller kan indeholde op til 5ml, hvilket er lidt for stort til min smag. Tanken er er beregnet til stærke batterier, og kan dog godt bruges på et mindre batteri der kan trække mellem 12-15 Watts, hvis man bruger den mindste Coil på 1.2 Ohm. Til den store Coil på 0.5 ohm, som også hører med i pakken, anbefales det at man minimum har et batteri på 20 Watt. Dog kører den store Coil bedst mellem 25-30 Watt.

Beskrivelse

  • Tanken er robust fremstillet af rustfri
  • Glasset er lavet af pyrexglas
  • Der hører et ekstra sæt glas med
  • Desuden hører der 2 Coils med i pakken
  • Største Coil er på 0.5 ohm
  • Mindste Coil er på 1.2 ohm
  • Der er 4 forskellige Air Flow ventiler

Det første indtryk

Jeg var overrasket over hvor kompakt denne tank egentlig er forhold til dens forgængere. Den passer perfekt til min eleaf istick batteri. Til at starte med var jeg ikke så tilfreds med den, da jeg lige havde vendt mig til at dampe på Aspire Nautilus Mini, som ikke er en en såkaldt sub ohm tank, men en dripper (mere juicy smagende). Til gengæld er jeg overrasket over hvor smooth den er i smagen, hvis man bruger noget godt e-juice, her anbefaler jeg Space Jam e-juice, da det er det bedste mærke jeg har prøvet til dato! Nano’en har 4 justerebare ventiler, som bestemt gør en forskel på smagsoplevelsen. Jeg foretrækker at skifte mellem at have den på de to huller og på det store hul, da det gør indhaleringen mere behagelig og smooth.

Indtryk efter en måned

Nu har jeg haft denne tank i over en måned, og har lært en del om den. Jeg har for eksempel fundet frem til at tanken helst ikke skal være under halv fyldt, da smagen af e-juicen forsvinder næsten helt når den når under halv tank (nok mere når den er kvart fyldt). Samtidig er det vigtigt at have et godt opladet batteri, da dette også giver bedre damp og smag. Det er næsten et MUST at have et batteri der trækker 30Watt minimum, selvom den godt kan virke fint på 20Watt batterier. Når batteriet på ens mod er under halv, så bliver dampen og smagen af e-juicen også forringet på sådan en tank der bruger så stærke coils. Der findes dog nogle e-cigaret batterier der kan yde konstant Volt/Watt styrke indtil batteriet løber helt tørt, men de fleste e-cigaret batterier falder i styrke når de når ned mod 20-30% levetid. Så skal de oplades igen for at kunne få den bedste nydelelse af denne subtank.

Opsummering

Til slut vil jeg sige at jeg klart kan anbefale Kangertech’s tanke. Jeg er næsten blevet helt forelsket i denne Nano subtank, efter jeg har brugt den i en måned og lært hvordan den yder bedst.