Jeg startede denne webside fordi jeg var overrasket over hvor gode e-cigaretter rent faktisk kan være, hvis man finder de rette mærker af e-cigaretter og de rette mærker af e-juice, kan man sagten slippe af med sin trang til at ryge traditionelle cigaretter, og roligt skifte over til dampning.

Jeg har brugt adskillige måneder på at læse alt om e-cigaretter og diverse undersøgelser omkring usikkerheden ved e-rygning, hvilket stadig den dag i dag ikke kan bevises at være sundhedsskadelige, da dingenoterne kun har eksisteret i Ca. 11 år. Det er en chance jeg har turde tage da det logisk set er meget mindre sundheds skadeligt end traditionelle cigaretter, som indeholder over 4000 giftstoffer, hvoraf 69 af dem er kræftfremkaldende.

Mit fokus er at finde de bedste mærker derude og vise dem frem herpå siden, i håb om at flere rygere kan indse at e-rygning rent faktisk er et godt og mere sikkert alternativ til rygning.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende indholdet og produkterne på denne side, kontakt mig da gerne og jeg vil prøve og komme tilbage hurtigst muligt